ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Γίνετε μέλος και απολαύστε STAR... ανταμοιβές

 

Πρόγραμμα Επιβράβευσης πελατών StarPharmacy

Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ από το μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής μελών που σας επιστρέφει πόντους για κάθε ευρώ που ξοδεύετε! Συγκεντρώστε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε για να τους εξαργυρώσετε στις επόμενες παραγγελίες σας!

Πώς λειτουργεί;

Με την κάθε σου αγορά από το e-shop μας κερδίζεις πόντους (εξαιρούνται τα βρεφικά γάλατα και τα Pampers). Συγκεκριμένα για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 1 πόντο (1€ = 1πόντο). 

Οι πόντοι σου υπολογίζονται αυτόματα και  αποθηκεύονται. Οι πόντοι αυτοί μετασχηματίζονται σε ένα ποσό εξαργύρωσης μετά την πρώτη σας παραγγελία.

Πως μπορείτε να κερδίσετε πόντους;

Με κάθε παραγγελία σας ανταμείβουμε τον λογαριασμό μέλους σας προσθέτοντας 1 πόντο για κάθε ευρώ που έχετε ξοδέψει (χωρίς τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής).

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει;

Κατά την επόμενη παραγγελία σας, πηγαίνετε δεξιά πάνω στο "O ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ"και στη συνέχεια "ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΟΥ".

Αναλυτικά αναγράφονται οι πόντοι επιβράβευσης σας ξεχωριστά σε κάθε παραγγελία που έχετε κάνει και το σύνολο των πόντων τους οποίους έχετε συλλέξει από τις αγορές σας.

Στη συνέχεια υπάρχει το πεδίο "ΜΕΤΑΣΧΙΜΑΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΞΙΑΣ..."

Πατώντας πάνω στο πεδίο αυτό δημιουργείτε ένα κουπόνι εξαργύρωσης του πόσου στο οποίο έχουν μετασχηματιστεί οι πόντοι σας.

Το "ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΞΑΡΓΗΡΩΣΗΣ" που δημιουργήθηκε αναγράφει έναν κωδικό.

Αυτός ο κωδικός που έχει δημιουργηθεί τοποθετείτε στο πεδίο "ΚΟΥΠΟΝΙΑ"και πατώντας "OK" καταχωρείτε αυτόματα το ποσό εξαργύρωσης του κουπονιού. Θα δείτε ότι η αξία του κουπονιού σας αφαιρείται από τη συνολική αξία της αγοράς σας.

Επιλέξτε τον αριθμό πόντων που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε, πατήστε "OK" και στη συνέχεια "ολοκλήρωση παραγγελίας".

Που μπορώ να δω τον αριθμό των πόντων που έχω συγκεντρώσει;

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τον οποίο κάνατε τις προηγούμενες αγορές σας στο www.starpharmacy.gr. Πάνω δεξιά, επιλέξτε "Ο λογαριασμός μου". Έπειτα επιλέξτε "Οι πόντοι επιβράβευσης μου" όπου εμφανίζονται οι πόντοι που έχετε συγκεντρώσει.

 
 

Ψωνίστε λοιπόν έξυπνα με 4 κινήσεις

Περιορισμοί

  • Οι πόντοι πιστώνονται κάθε φορά που η παραγγελία παραλαμβάνεται από τον παραλήπτηκαι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις επόμενες αγορές του. Για παραγγελίες που ακυρώνονται ή επιστρέφονται δεν πιστώνονται πόντοι.
  • Οι πόντοι δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο/λογαριασμό.
  • Οι πόντοι προστίθενται μόνο στις παραγγελίες χρηστών που έχουν ενεργό λογαριασμό στο StarPharmacy. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες μπορούν να έχουν πίστωση πόντων εάν ο πελάτης έχει ενεργό λογαριασμό και αναφέρει το email στο οποίο είναι καταχωρημένος ο λογαριασμός του.
  • Όταν γίνεται μια παραγγελία στην οποία χρησιμοποιούνται οι πόντοι ανταμοιβής, δεν πιστώνονται νέοι πόντοι για τη συγκεκριμένη παραγγελία.
  • Δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας για έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
  • Δεν μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας σε προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε "Προσφορά".
  • Προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε Έκπτωση η Προσφορά δεν διαθέτουν πόντους επιβράβευσης.