ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Επιστροφές Προϊόντων

Πριν από κάθε επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα επιστροφών του starpharmacy.gr

Οι Επιστροφές Προϊόντων ισχύουν στις παρακάτω περιπτώσεις

 • Στην Περίπτωση λάθους της Εταιρίας μας

  Στην Περίπτωση λάθους της Εταιρίας μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.

 • Στην Περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρίας μας

  Στην Περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρίας μας (μετά από έλεγχο του προϊόντος) επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνετε αποκλειστικά ο πελάτης.

 • Στην Περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα

  Στην Περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα γίνετε αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.

 • Eπιστροφές εντός 14 ημερών

  Λάβετε υπόψη ότι κάθε προϊόν επιστρέφεται σε εμάς εντός 14 ημερών ως ελαττωματικό η ατελές, ελέγχεται και επαληθεύεται από τους τεχνικούς μας. Σε περίπτωση που ή επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής το starpharmacy.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω το προϊόν και να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση.

 • Επιστροφή που το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό ή ατελές

  Όποιο προϊόν διαπιστώνεται κατόπιν επιστροφής ότι δεν είναι ελαττωματικό ή ατελές θα σας το επιστρέφουμε διατηρώντας το δικαίωμα να σας χρεώσουμε για τα έξοδα επιστροφής μέσω της Αρχικής Μεθόδου πληρωμής σας.

 • Σε αντικαταβολές και Τραπεζικές Καταθέσεις

  Στην Περίπτωση Αντικαταβολής και Τραπεζικής Κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για την επιστροφή είναι απαραίτητη η Απόδειξη Λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης Τιμολογίου πρέπει ή επιστροφή να γίνεται με Δελτίο Αποστολής.

 • Επιστροφές χρημάτων σε διάστημα εντός 30 ημερών

  Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται δεκτές σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

 • Προϊόντα τα οποία είναι περιεχόμενο Πακέτων Προσφοράς δεν γίνονται δεκτές

  Προϊόντα τα οποία είναι περιεχόμενο Πακέτων Προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του πακέτου.

 • Βρεφικά γεύματα και άλλα βρεφικά δεν επιστρέφονται

  Τα Βρεφικά Γάλακτος, οι Βρεφικές Κρέμες, τα Βρεφικά snack και τα έτοιμα Βρεφικά γεύματα δεν επιστρέφονται.

 • Μεμονωμένες αλλαγές Προϊόντος

  Μεμονωμένες αλλαγές Προϊόντος τα οποία είναι περιεχόμενο πακέτα προσφοράς δεν γίνονται δεκτές. Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση ολόκληρου του Πακέτου.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστρέφονται τα προϊόντα είναι:

Φαρμακείο Κων/νος Κοκοκιός & ΣΙΑ Ο.Ε
Λεωφόρος Καλοκαιρινού 217
Χανιόπορτα, Ηράκλειο Κρήτης

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντος στο Φυσικό μας Κατάστημα:

Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο του Φαρμακείου μαζί με την Απόδειξη Αγοράς και αφού γίνει έλεγχος του προϊόντος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.