ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Εργαστηριακά Προϊόντα

Στα φαρμακεία Κοκοκιός Κωνσταντίνος & ΣΙΑ ΟΕ διαθέτουμε εργαστήρια με συνθήκες Good Laboratory Practice (GLP) για την παρασκευή ομοιοπαθητικών σκευασμάτων όλων των μορφών και δυναμοποιήσεων.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από φαρμακοποιούς, πτυχιούχους βοηθούς φαρμακείου και βοηθούς εργαστηρίου μικροβιολογίας παρασκευάζει επίσης φυτοθεραπευτικά, αρωματοθεραπευτικά και δερματολογικά σκευάσματα.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα δεν είναι διαθέσιμα από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Είτε ψάχνετε για ένα φαρμακοτεχνικό σκεύασμα είτε χρειάζεστε συμβουλές για τα φάρμακά σας, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο εργαστήριό μας, στον χώρο του φαρμακείου, παρασκευάζουμε:

Τα φαρμακευτικά μας σκευάσματα είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά για να κάνετε την παραγγελία σας ή να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το συγκεκριμένο σκεύασμα που σας ενδιαφέρει να παραγγείλετε.

Εξερευνήστε τα προϊόντα στις σχετικές κατηγορίες του καταστήματος μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η παραλαβή των σκευασμάτων μας γίνεται κατόπιν συνεννόησης στο φαρμακείο μας καθώς η αποστολή τους απαγορεύεται βάσει σχετικής νομοθεσίας.