ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Power Health - Fleriana Απωθητικό Έρποντων Εντόμων 400ml

Power Health - Fleriana Απωθητικό Έρποντων Εντόμων 400ml

5200102460435

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

5,95€

Εξαιρετικά αποτελεσματικό για την καταπολέμηση εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαλλίδες, αράχνες, τσιμπούρια ή άλλα βαδιστικά έντομα.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,25€.


Άλλες πληροφορίες

Απωθητικό για βαδιστικά-έρποντα έντομα.

Ταλαιπωρήστε συχνά από την παρουσία των βαδιστικών-ερπόντων εντόμων, εκείνων δηλαδή που περπατάνε και με την αποκρουστική τους όψη σας τρομάζουν;;; Η εταιρεία Power Health φροντίζει για εσάς και δίνει λύση στο πρόβλημα σας με το 100% φυσικό προϊόν κατά αυτών των εντόμων.

Πρόκειται για υδατικό διάλυμα με στόχο να καταπολεμήσει και να εξαλείψει την παρουσίαερπόντων εντόμων, τέτοιων όπως είναι οικατσαρίδες, οι σκόροι, τα μυρμήγκια, οισαρανταποδαρούσες, οι ψύλλοι, οισκορπιοί, οι αράχνες, τα τσιμπούρια και οιτερμίτες. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και φιλικό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Οδηγίες ορθής χρήσης και προφύλαξης:

Ανακινήστε ελαφρά πριν τη χρήση του προϊόντος και ψεκάστε τις επιφάνειες από απόσταση 10 εκατοστών μέχρι να διαβραχούν καλά. Ψεκάστε μόνο σε επιφάνειες, ποτέ στον αέρα, εκεί όπου διέρχονται ή κρύβονται τα έντομα. Κατσαρίδες-μυρμήγκια: γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα, κατά μήκος των σοβατεπιών, σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, κατά μήκος περβαζιών, σκοτεινά και υγρά μέρη, υπόγεια, αποθήκες, πατάρια, σωληνώσεις, γύρω από κάδους απορριμμάτων, μέσα σε ντουλάπια. Ψύλλοι-κοριοί-αράχνες-σαρανταποδαρούσες-τσιμπούρια: ντουλάπια, στρώματα, σανίδια, χαλιά, σημεία που συχνάζουν ή κάθονται σκύλοι. Ψεκάστε ακόμη και σε σημεία που υπάρχει ενδεχόμενο να περάσουν έντομα, όπως έπιπλα, βιβλιοθήκες, αποθήκες, πίσω από ντουλάπια, κάτω από ηλεκτρικές συσκευές. 

Η διάρκεια δράσης του προϊόντος εξαρτάται από το χώρο ψεκασμού, τη θερμοκρασία, τον αέρα του χώρου και την ποσότητα που χρησιμοποιείται. Το προϊόν θεωρείται επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς. Περιέχει γερανιόλη. Δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Η συσκευασία περιέχει 400 ml προϊόντος.