ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Κάπνισμα 

Κάπνισμα

Με τον καπνό του τσιγάρου ο καπνιστής εισπνέει εκτός των άλλων και νικοτίνη,η οπία αυξάνει τη στάθμη της σεροτονίνης,της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης.Οι ουσίες αυτές προκαλούν το ευχάριστο αίσθημα που νιώθει ο καπνιστής.Επιπλέον η νικοτίνη διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα,αυξάνει την πίεση και επιταχύνει τους κτύπους της καρδιάς.Η νικο...

Με τον καπνό του τσιγάρου ο καπνιστής εισπνέει εκτός των άλλων και νικοτίνη,η οπία αυξάνει τη στάθμη της σεροτονίνης,της ντοπαμίνης και της νορεπινεφρίνης.Οι ουσίες αυτές προκαλούν το ευχάριστο αίσθημα που νιώθει ο καπνιστής.Επιπλέον η νικοτίνη διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα,αυξάνει την πίεση και επιταχύνει τους κτύπους της καρδιάς.Η νικοτίνη προκαλεί εθισμό.

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία προκαλεί καρδιακή προσβολή ,εγκεφαλικά επεισόδια ,εμφυσήματα στους πνεύμονες,χρόνιες βρογχίτιδες,χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια,καρκίνο πνεύμονων,του στόματος,του οισοφάγου.

Περισσότερα

Κάπνισμα 

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 προϊόντα