ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Κακοσμία Ποδιών 

Κακοσμία Ποδιών

Η κακοσμία των ποδιών μπορεί να μας φέρει πολλές φορές σε δυσάρεστη θέση. Από την κακοσμία των ποδιών υποφέρουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ο βασικότερος κανόνας είναι να φροντίζουμε την υγιεινή των ποδιών μας, να τα πλένουμε σε τακτική βάση και να φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρά και στεγνά. Η κακοσμία αντιμετωπίζετε με προϊόντα που ρυθμίζουν...

Η κακοσμία των ποδιών μπορεί να μας φέρει πολλές φορές σε δυσάρεστη θέση. Από την κακοσμία των ποδιών υποφέρουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Ο βασικότερος κανόνας είναι να φροντίζουμε την υγιεινή των ποδιών μας, να τα πλένουμε σε τακτική βάση και να φροντίζουμε να είναι πάντα καθαρά και στεγνά. Η κακοσμία αντιμετωπίζετε με προϊόντα που ρυθμίζουν την εφίδρωση (δημιουργία του ιδρώτα) και καταπολεμούν δραστικά την διάσπαση των βακτηρίων (από όπου προκύπτει η κακοσμία), εμποδίζοντας συγχρόνως την ξηρότητα του δέρματος. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, να αερίζουμε συχνά τα παπούτσια μας. Το καλοκαίρι αποφεύγουμε να φοράμε κλειστά παπούτσια, ιδιαίτερα με γυμνό πόδι γιατί ο ιδρώτας και η κακοσμία αυξάνονται και ευνοούν την ανάπτυξη των μυκήτων.

Περισσότερα

Κακοσμία Ποδιών 

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο