ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Σκλήρυνση Ποδιών (Κάλοι) 

Σκλήρυνση Ποδιών (Κάλοι)

Το δέρμα αποτελείται από πολλά στρώματα. Το εξωτερικό στρώμα, η επιδερμίδα, δρα ως προστατευτικό φράγμα για τα βαθύτερα, πιο ευαίσθητα στρώματα του δέρματος.Αν η επιδερμίδα εκτίθεται σε μόνιμη πίεση και τριβή π.χ. από παπούτσια που δεν ταιριάζουν καλά στο πόδι σας, αντιδρά αναπτύσσοντας αυτό το εξωτερικό στρώμα, σχηματίζοντας έτσι σκληρή επιδερμ...

Το δέρμα αποτελείται από πολλά στρώματα. Το εξωτερικό στρώμα, η επιδερμίδα, δρα ως προστατευτικό φράγμα για τα βαθύτερα, πιο ευαίσθητα στρώματα του δέρματος.Αν η επιδερμίδα εκτίθεται σε μόνιμη πίεση και τριβή π.χ. από παπούτσια που δεν ταιριάζουν καλά στο πόδι σας, αντιδρά αναπτύσσοντας αυτό το εξωτερικό στρώμα, σχηματίζοντας έτσι σκληρή επιδερμίδα.Εάν η πίεση εξακολουθεί να υφίσταται, ειδικά σε ένα συγκεκριμένο σημείο, η σκληρή επιδερμίδα μπορεί να σχηματίσει έναν κάλο με σκληρό πυρήνα που φθάνει στα βαθύτερα, ευαίσθητα στρώματα της επιδερμίδας και έτσι προκαλεί πόνο. Αυτός ο πυρήνας συχνά αποκαλείται η "ρίζα" του κάλου. Οι κάλοι μπορούν να έχουν είτε λευκό / γκρι ή κίτρινο / καφέ χρώμα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο και πρήξιμο γύρω από τον κάλο και δυσφορία με άμεση πίεση όταν περπατάτε.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ:θα πρέπει πάντα να είναι να αποφεύγετε την περαιτέρω πίεση για να ανακουφιστείτε από τον πόνο: Επιλέξτε παπούτσια που ταιριάζουν σωστά στο πόδι σας, ή αλλάξτε τα παπούτσια. Προστατέψτε τον κάλο με ένα ειδικό Hansaplast επίθεμα για κάλους που θα σταματήσει την περαιτέρω πίεση για να ανακουφίσει από τον πόνο, ενώ παράλληλα το σαλικυλικό οξύ θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τον κάλο.Μην προσπαθήσετε ποτέ να αφαιρέσετε τον κάλο με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο! Επισκεφθείτε κάποιον ποδίατρο αν ο κάλος δεν εξαφανιστεί ή αν εξακολουθήσει να έχει επώδυνο "πυρήνα". Αν υποφέρετε από διαβήτη ή έχετε πρόβλημο κυκλοφορικό, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα Hansaplast επιθέματα για κάλους και επισκεφθείτε τον ποδίατρο ή τον γιατρό σας. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος και το έντυπο για πρόσθετες πληροφορίες.

Περισσότερα

Σκλήρυνση Ποδιών (Κάλοι) 

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 προϊόντα