ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

O-Krill3™ Cardio Support

O-Krill3™ Cardio Support

061998014004

Νέο προϊόν

38,50€

Τα Ωμέγα λιπαρά οξέα (EPA/DHA) στο Krill Oil είναι δεσμευμένα στα φωσφολιπίδια, ένα σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, και γι” αυτό το λόγο απορροφώνται πολύ γρήγορα. 

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 38 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 38 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,90€.


Άλλες πληροφορίες

Τι είναι το Krill;

Το Krill ανήκει στα καρκινοειδή (crustaceans) μαλακόστρακα και μοιάζει με μικρή γαρίδα. Βρίσκεται σε όλους τους ωκεανούς αλλά κυρίως στην Αρκτική και την Ανταρκτική. Τα Krills τρέφονται με άλγη (φύκια) και είναι χαμηλά στημ τροφική αλυσίδα. Αποτελούν τη μεγαλύτερη βιομάζα του πλανήτη, η οποία εκτιμάται ότι είναι 725 εκατομμύρια μετρικοί τόνοι.

Γιατί Krill Oil και όχι Ιχθυέλαιο;

Τα Ωμέγα λιπαρά οξέα (EPA/DHA) στο Krill Oil είναι δεσμευμένα στα φωσφολιπίδια, ένα σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, και γι” αυτό το λόγο απορροφώνται πολύ γρήγορα. Τα λιπαρά οξέα στα ιχθυέλαια είναι σε μορφή τριγλυκεριδίων και απορροφώνται πολύ πιο αργά. Επίσης, το Krill Oil είναι πλούσιο στο φυσικά ευρισκόμενο αντιοξειδωτικό Αστανξανθίνη.

Γιατί τα Ωμέγα-3 θαλασσινής προέλευσης (EPA/DHA) στο O-KRILL 3™ είναι καλά για μένα;

Υγεία της Καρδιάς

 • συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς (Βιβλ. Αναφορά 1)
 • βοηθά στη διατήρηση υγιούς πίεσης του αίματος (2,3)
 • υποστηρίζει υγιή επίπεδα τριγλυκεριδίων του αίματος (4,5)
 • προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα (6)
 • διατηρεί υγιείς τις αρτηρίες (7)

Υγεία του Εγκέφαλου

 • το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής εγκεφαλικής λειτουργίας  και στην υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου  (8,9,10)
 • το EPA έχει θετική επίδραση στη συμπεριφορά και τη διάθεση  (11,12)
 • η συμπλήρωση με DHA  μπορεί να μειώσει το καθημερινό στρες  (13)

 Αρθρώσεις

 • βοηθά στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων (14)

 Όραση

 • το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης  (18)
 • τα Ω3 λιπαρά οξέα μειώνουν την οξείδωση του αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού και διατηρούν την υγρασία στα μάτια

Επιδερμίδα

 • Μειώνει την ξηρότητα της επιδερμίδας και αυξάνει την υγρασία
 • Προστατεύει από την ακτινοβολία και τα ηλιακά εγκαύματα (19)

Προ-εμμηνοπαυσιακό σύνδρομο

 • Το έλαιο από Krill δείχνει ότι μειώνει σημαντικά τα συναισθηματικά και τα σωματικά συμπτώματα του PMS (17)

 

 Γιατί Udo’s Choice® O-KRILL 3™;

Το O-KRILL 3™ προέρχεται από krills αλιευμένα στα αμόλυντα νερά της Ανταρκτικής χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη κατά MSC οικολογική μέθοδο συγκομιδής. Αυτή διασφαλίζει ότι τα krills θα παραμείνουν ένας πολύτιμος φυσικός πόρος διαθέσιμος στις μελλοντικές γενιές. Το δικό μας Krill Oil είναι φυσικό, 100% αγνό και αναλλοίωτο χωρίς να έχει υποβληθεί σε σκληρές επεξεργασίες που καταστρέφουν μέρος ή το σύνολο των οργανοληπτικών του στοιχείων.

 Χωρίς «ψαρίλα»

Λόγω της ταχείας απορρόφησης των Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με τη μορφή των φωσφολιπιδίων, οι κάψουλες O-KRILL 3™ δεν αφήνουν επίγευση ή οσμή ψαριού.

Το πλεονέκτημα της ασταξανθίνης

Η φυσικά ευρισκόμενη ασταξανθίνη στο O-KRILL 3™ είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία και δίνει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα. (15,16)

 Τα οφέλη της χολίνης

Η χολίνη είναι ένα σημαντικό θρεπτικό στοιχείο. Η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε ηπατική και εγκεφαλική δυσλειτουργία καθώς και αδύνατη μνήμη. Οι χορτοφάγοι και όσοι υπερκαταναλώνουν αλκοόλ έχουν αυξημένο κίνδυνο έλλειψης.