ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Mollers Μουρουνέλαιο Υγρό

Mollers Μουρουνέλαιο Υγρό

7070866020477

Νέο προϊόν

14,40€

18,00€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Yψηλής ποιότητας μουρουνέλαιο. Συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες D3 και A.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Προϊόν κατάλληλο για τα παιδιά και όλη την οικογένεια! Το προϊόν διατίθεται στις γεύσεις Natural (φυσική γεύση), Lemon και Tutti-Frutti. Η γεύση Natural είναι η παραδοσιακή, όχι ιδιαίτερα ευχάριστη γεύση του μουρουνέλαιου, βελτιωμένη, πάντως, λόγω των εξελιγμένων τεχνικών παραγωγής της MÖLLER’S και της αποτροπής οξείδωσης. Η γεύση Tutti Frutti είναι αυτή που προτιμάται από την πλειοψηφία των παιδιών.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA και ΕΡΑ υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς1, του εγκεφάλου2 και της όρασης2. Δεδομένου ότι τα ωμέγα-3 είναι απαραίτητα για κάθε κύτταρο του σώματός μας, είναι επίσης απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού.

Η βιταμίνη D υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών. Η βιταμίνη Α παίζει σημαντικό ρόλο στην όραση και είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Για ημερήσια πρόσληψη: 1250 mg DHA EPA, 2250 mg DHA

Συστατικά

MÖLLER'S Μουρουνέλαιο Υγρό

Δοσολογία

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και ενήλικες – 5 ml. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Πρόσθετες πληροφορίες

Αποθήκευση: Μετά το άνοιγμα η φιάλη διατηρείται στο ψυγείο, μακριά από μικρά παιδιά και καταναλώνεται εντός 3 μηνών.