ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

BEPANTHOL ΑΛΟΙΦΗ ΣΥΓΚΑΜΑ ΜΩΡΟΥ 100GR

BEPANTHOL ΑΛΟΙΦΗ ΣΥΓΚΑΜΑ ΜΩΡΟΥ 100GR

5200309851043

Νέο προϊόν

8,16€

10,20€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Bepanthol αλοιφή Σύγκαμα Μωρού 

Προστασία και αντιμετώπιση των συγκαμάτων στα μωρά.

Με προβιταμίνη Β5.

 100 g.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες
Περιποίηση Δέρματος Μαμά & Μωρό

Η εγκυμοσύνη σας είναι πλέον γεγονός. Συγχαρητήρια!

Ξεκινάει μια πολύ όμορφη και ευαίσθητη περίοδος της ζωής σας, με έντονα συναισθήματα και πολλές αλλαγές. Ανυπομονείτε να ανακαλύψετε το θαύμα της μητρότητας, θέλετε να γίνετε η «τέλεια» μητέρα, χωρίς όμως να αποχωριστείτε τη θηλυκότητά σας.

Η εγκυμοσύνη αλλά και ο θηλασμός δημιουργούν αυξημένες απαιτήσεις στο δέρμα σας, στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει. Το δέρμα της κοιλιάς και του στήθους «τεντώνεται» καθώς προχωρεί η εγκυμοσύνη ενώ το δέρμα του στήθους ταλαιπωρείται και σε όλη την περίοδο του θηλασμού.

Tο μωρό σας αντιμετωπίζει και αυτό τις δικές του προκλήσεις μόλις γεννηθεί: το δέρμα του είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητο, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η ανάπτυξή του.Έχει υψηλότερη ικανότητα απορρόφησης εξωτερικών παραγόντων και χάνει την υγρασία του περισσότερο. Στη περιοχή της πάνας, το δέρμα έχει να αντιμετωπίσει επιπλέον ερεθιστικούς παράγοντες, που δημιουργούνται από την αυξημένη συχνότητα για «κακάκια» και «τσισάκια», ιδιαίτερα τον πρώτο χρόνο.

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες των προϊόντων για να δείτε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Bepanthol® σε αυτές τις αυξημένες προκλήσεις του δέρματος.