ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Clearblue Plus Τεστ Εγκυμοσύνης

Clearblue Plus Τεστ Εγκυμοσύνης

5201314028567

Νέο προϊόν

9,00€

Clearblue Plus  Τεστ Εγκυμοσύνης

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 9 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 9 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,45€.


Άλλες πληροφορίες

Αποτελέσματα σε μόλις 1 λεπτό

Το Τεστ Εγκυμοσύνης Clearblue Plus έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την ευκολότερη εμπειρία τεστ εγκυμοσύνης, με την ακρίβεια που περιμένετε από το Clearblue - και αποτελέσματα σε μόλις 1 λεπτό*. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας στις γυναίκες και κέρδισε ακόμα και το βραβείο Red Dot Design το 2012.

Διαβάζετε πάντα το φύλλο οδηγιών προσεκτικά πριν να κάνετε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Εάν χρησιμοποιήσετε το τεστ από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης, μπορείτε να το κάνετε με τα ούρα από οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Εάν κάνετε πρώιμο έλεγχο, χρησιμοποιήστε τα πρώτα πρωινά ούρα.

Όταν είστε έτοιμη να κάνετε το τεστ, αφαιρέστε το δοκιμαστικό στικ εγκυμοσύνης από το αλουμινένιο περιτύλιγμα και βγάλτε το μπλε καπάκι. Χρησιμοποιήστε το τεστ αμέσως.

Πριν ξεκινήσετε

Κάνοντας το τεστ

Κάνοντας το τεστΑπλώς κρατήστε το απορροφητικό άκρο που αλλάζει χρώμα προς τα κάτω στη ροή των ούρων σας είτε σε ένα δείγμα των ούρων σας, σε ένα καθαρό στεγνό δοχείο, μόνο για 5 δευτερόλεπτα.

Το άκρο που αλλάζει χρώμα θα γίνει γρήγορα ροζ, δείχνοντας ότι απορροφώνται ούρα. Συνεχίστε να κρατάτε το άκρο που αλλάζει χρώμα στα ούρα καθ' όλη τη διάρκεια των 5 δευτερολέπτων

Κρατήστε το άκρο που αλλάζει χρώμα προς τα κάτω ή τοποθετήστε το δοκιμαστικό στικ σε μια επίπεδη επιφάνεια καθώς περιμένετε για το αποτέλεσμα.

Περιμένετε για 3 λεπτά. Καθώς το τεστ εγκυμοσύνης αρχίζει να λειτουργεί, θα δείτε να σχηματίζονται γαλάζιες γραμμές.

Μετά από 3 λεπτά μπορείτε να διαβάσετε τα αποτελέσματά σας στο παράθυρο αποτελέσματος

 
Διαβάστε τα αποτελέσματά σας
 

Όταν διαβάζετε το αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει μια μπλε γραμμή στο παράθυρο ελέγχου. Αυτή η γραμμή υποδεικνύει ότι το τεστ έγινε με επιτυχία.

Αν δεν εμφανιστεί μπλε γραμμή στο παράθυρο ελέγχου μέσα σε 10 λεπτά, το τεστ δεν λειτούργησε

Δεν έχει σημασία εάν η μία από τις δύο γραμμές που σχηματίζουν το σύμβολο "+" είναι πιο αχνή ή πιο σκούρα από την άλλη, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι "Έγκυος".

Διαβάστε το αποτέλεσμά σας μέσα στα επόμενα 10 λεπτά αφού κάνετε το τεστ. Αγνοήστε οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει στο αποτέλεσμα μετά από αυτό το διάστημα.