ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

L'Erbolario Αρωματικό σαπούνι 3 Rosa SaponeProfumato 100 gr

L'Erbolario Αρωματικό σαπούνι 3 Rosa SaponeProfumato 100 gr

8022328103807

Νέο προϊόν

4,80€

6,00€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Ένας προσεγμένος και απαλός καθαρισμός, μία αίσθηση αγνής φρεσκάδας σε αυτό το σαπούνι,το οποίο κάτω από το νερό τουμπάνιου, συνθέτει ένα μαλακό και ανάλαφρο αφρό, ελευθερώνοντας έτσι το συναρπαστικό και πικάντικο άρωμα 3 Rosa, τρεις φορές σαγηνευτικό, όπως η πολύπλευρη και πολυδιάστατη γυναικεία προσωπικότητα.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Είναι  μία στάση ζωής το ροζ. Είναι  ένας  τρόπος

σκέψης, μία ψυχική διάθεση, μία επιλογή στυλμία δημιουργική γλώσσα.. και πολλά  άλλα. Είναι  η εικόνα της θηλυκότητας, η ερμηνεία του γυναικείου ρόλου με σπιρτάδα και αισθησιασμό, η χάρη, η λεπτότητα και η απόλυτη κομψότητα. Το ροζ είναι Γυναίκα, αλλά είναι και το χρώμα  που υπάρχει  γύρω  μας κρυμμένο  στο φυσικό τοπίο σε μαγευτική ποικιλία με αποχρώσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν βαθιά συναισθήματα.

Ροζ ιριδίζουσες  αποχρώσεις στον ουρανό  το ηλιο- βασίλεμα, ενώ η ψυχή αγαλιάζει, όταν πανέμορφοι θάμ- νοι γεμάτοι από τις πιο όμορφες ποικιλίες  λουλουδιών γεννούν  σκέψεις και ευχάριστες αναμνήσεις, με το ρόδι- νο χρώμα  και το απαράμιλλο  άρωμά τους.

Ροζ είναι και το χρώμα  της εσωτερικής  ειρήνης της γαλήνης και της απέραντης  τρυφερότητας: ή αλλιώς, “La vie en rose”, όπως  εκφράζεται σε από ένα από τα πιο δι- άσημα τραγούδια  όλων των εποχών.

Μνήμες και συναισθήματα που η Erbolario περικλείει στη σειρά 3 Rose, μία σειρά προϊόντων σώματος τριπλά θηλυκή, γιατί σε αυτή συγκλίνουν οι αρετές και τα αρώματα τριών ρόδινων φυσικών  κόσμων. Σε μία γιορτή θηλυκότητας.