ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Lamberts Iron 14 mg 100 tabs

Lamberts Iron 14 mg 100 tabs

5055148401931

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

10,95€

14,60€

-25%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

 To Iron της Lamberts αποτελεί ένα διατροφικό συμπλήρωμα σιδήρου. Ο σίδηρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του σώματος.

   Ο σίδηρος ανευρίσκεται στη φύση σε δυο μορφές τον αιμικό και το φυτικό σίδηρο, με τις πιο πλούσιες πηγές του να είναι το κόκκινο κρέας (αιμική μορφή). Διατροφική ανεπάρκεια σιδήρου οδηγεί σε σιδηροπενική αναιμία. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος για την οξυγόνωση των μυών μέσω της αιμοσφαιρίνης, καθώς μεταφέρει οξύγονο στους μύες. Είναι απαραίτητος για την αιμοποίηση και την ανάπτυξη του οργανισμού, ειδικά των μικρών παιδιών. Οι αθλητές, οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου, εάν χάνουν πολύ αίμα, έχουν αυξημένες ανάγκες σε σίδηρο από τη διατροφή τους. Έλλειψη σιδήρου λόγω κατανάλωσης τροφών χαμηλά σε σίδηρο, ή σε συνδιασμό με τρόφιμα που συμπλοκοποιούνται και μειώνουν την απορρόφησή του (σιδηροπενική αναιμία), οδηγεί σε ατονία, κούραση, υπνηλία, τριχόπτωση και σπάσιμο νυχιών και μείωση της αναπαραγωγικής ικανότητας. 

   Το προϊόν αυτό είναι συμπλήρωμα σιδήρου σχεδιασμένο για να παρέχει τη μέγιστη απορρόφηση και χρησιμοποίησή του από το σώμα. Το  Iron της Lamberts δεν προκαλέι δυσκοιλιότητα όπως άλλα συμπληρώματα σιδήρου καθώς ο σίδηρος διατίθεται σε κιτρική μορφή.

 

Συστατικά ανά ταμπλέτα

Iron (as Citrate)  14mg

 

Οδηγίες χρήσης

1-3 ταμπλέτες. Η λήψη άνω των 20mg σιδήρου ανά ημέρα, μπορεί να προκαλέσει ήπια διαταραχή στο στομάχι σε ευαίσθητα άτομα. Να λαμβάνεται μαζί με πηγή βιταμίνη C για καλύετρη απορρόφηση του σιδήρου.