ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Bio-colon Blister 20 Caps

Bio-colon Blister 20 Caps

5200321007299

Νέο προϊόν

12,90€

Βιταμίνες - Ειδικά Συμπληρώματα

100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 12 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 12 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60€.


Άλλες πληροφορίες

po12.90Βιολογικώς ενεργά κύτταρα σακχαρομύκητα Hansen και γαλακτικά βακτήρια Lactobacillus acidophilus, σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β1, Β2 και Β6, για τη θεραπεία της οξείας διάρροιας και την ανακούφιση της κολίτιδας. Αποκαθιστούν την εντερική χλωρίδα και προάγουν τη συνολικότερη υγεία του οργανισμού.

2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα, πριν ή κατά τη διάρκεια του φαγητού. Για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας συνεχίστε για μερικές ημέρες, λαμβάνοντας 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα, πριν ή κατά τη διάρκεια του φαγητού. Μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να ανοίξετε την κάψουλα και να αναμίξετε το περιεχόμενό της με το γεύμα σας. Να μη διαλύεται σε ζεστά ροφήματα, προκειμένου να μην καταστραφούν τα περιεχόμενα κύτταρα του σακχαρομύκητα και τα γαλακτικά βακτήρια. Φυλάσσεται: Σε σκιερό και δροσερό περιβάλλον, μακριά απά τα παιδιά.