ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Frezyderm Prodilac Kids 30 Μασώμενα Δισκία

Frezyderm Prodilac Kids 30 Μασώμενα Δισκία

5202888105494

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

14,30€

Prodilac Kids Προβιοτικό, κατάλληλο για παιδιά και εφήβους από 2 έως 16 ετών, για τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας και φυσιολογικής λειτουργίας της εντερικής μικροχλωρίδας.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 14 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,70€.


Άλλες πληροφορίες

Prodilac Kids Προβιοτικό, κατάλληλο για παιδιά και εφήβους από 2 έως 16 ετών, για τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας και φυσιολογικής λειτουργίας της εντερικής μικροχλωρίδας (26% μείωση χρονικής διάρκειας επίμονης διάρροιας) κατά την περίοδο λήψης αντιβιοτικών, της γαστρεντερίτιδας, της ίωσης, της δυσκοιλιότητας, της αλλαγής διατροφής και της αλλαγής περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Παράλληλα, προλαμβάνει καθώς και βελτιώνει τα συμπτώματα της ατοπίας, της αλλεργικής ρινίτιδας, της ατονίας, της τερηδόνας και της κόπωσης από μελέτη ή άθληση. Διατίθεται σε 30 μασώμενα δισκία και έχει ευχάριστη γεύση μανταρίνι!

Ενδείξεις:

  • Διάρροια λόγω αντιβιοτικών.
  • Γαστρεντερίτιδα πάσης αιτιολογίας.
  • Δυσκοιλιότητα.
  • Βρεφικοί κολικοί.
  • Βελτίωση αλεργικής ρινίτιδας,ατοπίας.
  • Μείωση τερηδόνας.
  • Ατονία, μελέτη, κόπωση,άθληση.

Ευχάριστη γεύση μανταρίνι.

ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΡΗΣΗ

Επί παράλληλης χορήγησης με αντιβίωση, το προβιοτικό χοτηγείται 2 ώρες μετά το αντιβιοτικό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διατήρηση της υγιούς και φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας.

Αποκατάσταση της εντερικής ισορροπίας μετά από λήψη αντιβιοτικών.

Διατήρηση του υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.