ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Frezyderm - Prodilac Start 10 Φακελίσκοι

Frezyderm - Prodilac Start 10 Φακελίσκοι

5202888105487

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

13,50€

Προβιοτικό, κατάλληλο για βρέφη, νήπια & παιδιά έως 2 ετών, για τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας και φυσιολογικής λειτουργίας της εντερικής μικροχλωρίδας κατά την περίοδο λήψης αντιβιοτικών (59% λιγότερα περιστατικά διάρροιας λόγω αντιβιοτικών), της ίωσης, της γαστρεντερίτιδας, της δυσκοιλιότητας, της αλλαγής διατροφής και της αλλαγής περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια ταξιδιού.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 13 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 13 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,65€.


Άλλες πληροφορίες

Προβιοτικό, κατάλληλο για βρέφη, νήπια & παιδιά έως 2 ετών, για τη διατήρηση της υγιούς ισορροπίας και φυσιολογικής λειτουργίας της εντερικής μικροχλωρίδας κατά την περίοδο λήψης αντιβιοτικών (59% λιγότερα περιστατικά διάρροιας λόγω αντιβιοτικών), της ίωσης, της γαστρεντερίτιδας, της δυσκοιλιότητας, της αλλαγής διατροφής και της αλλαγής περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Παράλληλα, προλαμβάνει καθώς και βελτιώνει τα συμπτώματα των βρεφικών κολικών, της ατοπίας και αλλεργικής ρινίτιδας. Διατίθεται σε 10 φακελάκια, διαλύεται πολύ εύκολα σε χλιαρό γάλα ή χυμό ή προστίθεται αδιάλυτο στην κρέμα, τα δημητριακά ή το φαγητό (όλα χλιαρά). Με ευχάριστη γεύση!

Ενδείξεις :
Διάρροια λόγω αντιβιοτκών.
Γαστρεντερίτιδα πάσης αιτιολογίας.
Δυσκοιλιότητα.
Βρεφικοί κολικοί.
Βελτίωση αλεργικής ρινίτιδας,ατοπίας.
Μείωση τερηδόνας.
Ατονία, μελέτη, κόπωση, άθληση.

ΟΔΗΓΙΕΣ - ΧΡΗΣΗ

Η σκόνη διαλύεται σε χλιαρό γάλα ( 37 βαθμούς Κελσίου) ή σε χυμό ή προστίθεται αδιάλυτη στην κρέμα ή στα δημητριακά ή στο φαγητό ( όλα χλιαρά ). Εύκολη διάλυση όπου δε δημιουργούνται συσσωματώματα. Ευχάριστη γεύση.
Επί παράλληλης χορήγησης με αντιβίωση, το προβιοτικό χοτηγείται 2 ώρες μετά το αντιβιοτικό.