ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Sustenium Πολυβιταμινούχο 100

Sustenium Πολυβιταμινούχο 100

8012992009079

Νέο προϊόν

14,95€

MENARINI HELLAS Sustenium Πολυβιταμινούχο 100 - 30δισκία

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 14 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 14 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,70€.


Άλλες πληροφορίες

Απαραίτητες Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία για καλή υγεία
του οργανισμού;

Το Sustenium Πολυβιταμινούχο 100 προσφέρει το 100% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες ενώ είναι εμπλουτισμένο με Συνένζυμο Q10, Ρεσβερατρόλη, ουσία που έχει χαρακτηριστεί ως ελιξίριο νεότητας
και μέταλλα. Συμβάλλει στη προστασία του καρδιαγγειακού, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και συμβάλει στην τόνωση του οργανισμού και του ανοσοποιητικού
Η σύνθεση της Sustenium Πολυβιταμινούχο 100 είναι καινοτόμα καθώς γίνεται σταδιακή αποδέσμευση των θρεπτικών συστατικών  (μέσα σε 8 ώρες)  και έτσι αποφεύγεται οποιαδήποτε  ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση που μπορεί να μειώσει την απορρόφηση. Τα πρώτα 5 λεπτά αποδεσμεύονται οι βιταμίνες B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12 και το Μαγνήσιο,  μέσα σε 45 λεπτά ο σίδηρος, το ιώδιο, ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, το σελήνιο, το χρώμιο, το μαγγάνιο και το μολυβδαίνιο ενώ τέλος, μέσα σε 8 ώρες οι βιταμίνες C, H, A, D και E.