ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Fixodent pro plus

Fixodent pro plus

5011321883888

Νέο προϊόν

6,20€

Fixodent pro plus

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,30€.


Άλλες πληροφορίες

Η Fixodent Pro διπλή δράση στερεωτική κρέμα για τις τεχνητές οδοντοστοιχίες προσφέρει μεγάλη διάρκεια και ακόμα πιο δυνατό κράτημα, κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε να νιώθετε άνεση και αυτοπεποίθηση. Ενεργοποιείται άμεσα για να δημιουργήσει ένα ισχυρό δεσμό ανάμεσα στα ούλα και την τεχνητή οδοντοστοιχία, ενώ η επιβραδυνόμενη δράση της απελευθερώνει σταδιακά την δύναμη συγκόλλησης ώστε να παραμένει αποτελεσματική καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Διατηρεί 88% του κρατήματος ως το τέλος της ημέρας.
ΧΡΗΣΗ: Καθαρίστε και στεγνώστε τις τεχνητές οδοντοστοιχίες. Εφαρμόστε την σε λεπτές λωρίδες. Τοποθετήστε τις τεχνητές οδοντοστοιχίες και κρατήστε της στην θέση τους για μικρό χρονικό διάστημα.

 

Σχετικά προϊόντα