ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Prostavital

Prostavital

5019781000333

Νέο προϊόν

13,76€

19,65€

-30%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Τα πάντα για τον προστάτη

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Για τους άνδρες, η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Αν και οι αλλαγές στην υγεία του προστάτη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής κάθε άνδρα, τα συμπτώματα της κατάστασης αυτής, συχνά αποδεικνύονται αρκετά ντροπιαστικά για να συζητηθούν.

Το Prostavital της Health Aid είναι ειδικός συνδυασμός από βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα τα οποία δρουν συνεργιστικά, για μέγιστο αποτέλεσμα. Περιέχει τις βιταμίνες C&Eοι οποίες συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό stress, Β6 η οποία συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, Μαγνήσιο, Χαλκό, Σελήνιο, Χρώμιο και Ψευδάργυρο ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα. Μαζί με αμινοξέα, λυκοπένιο, έλαιο κολοκυθόσπορου και τα βότανα Saw Palmetto, Stinging Nettle & Pygeum Africanum, αποτελεί ευεργετική διατροφική υποστήριξη για την ανδρική υγεία.

 

 Κάθε κάψουλα περιέχει :

Vitamin E (66iu)60mgVitamin C120mg
Vitamin B610mgMagnesium100mg
Zinc25mgChromium50μg
Copper0,5mgSelenium50μg
Lycopene3mgL-Alanine50mg
L-Glutamic Acid200mgWheatgerm Oil90mg
Pumpkin Seed Oil200mgLecithin100mg
Stinging Nettle 5:1 Extract
(Ultra Diocia Root)
10mgSaw Palmetto Berries 12:1 Extract
(Serona repens berries)
30mg
Pygeum Africanum bark
(Standardised extract; min 2% sterols)
5mg
Ενήλικες και άνω των 16 ετών μία κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.