ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Fly Flot Ανατομικό Σαμπό Δερμάτινο Μπλε/Aσπρο (81474)

Fly Flot Ανατομικό Σαμπό Δερμάτινο Μπλε/Aσπρο (81474)

Νέο προϊόν

22,95€

27,00€

-15%

με Φ.Π.Α

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Τα FlyFlot Ανατομικά Γυναικεία Σαμπό είναι επαγγελματικά γυναικεία σαμπό, διάτρητα, δερμάτινα, σε μπλε χρώμα, με ελαστικά πλαϊνά για σωστή εφαρμογή του ποδιού.

To σαμπό της εταιρείας FLY FLOT έχει σχεδιαστεί για την πλήρη ευημερία των ποδιών σας. To ανατομικό πέλμα το καθιστά κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η μοναδική σε κατασκευή σόλα απορροφά τους κραδασμούς των ποδιών και ταυτόχρονα προστατεύει τις αρθρώσεις. Ο ανατομικός δερμάτινος μαλακός εσωτερικός πάτος είναι διαμορφωμένος για να εφάπτεται σε όλη την επιφάνεια του πέλματος, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα.

Η ελαφριά, ευλύγιστη και αντιολισθητική σόλα προσφέρει βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες εξασφαλίζοντας σιγουριά και σταθερότητα στη βάδιση. Το προϊόν αυτό έχει ως στόχο να εξαλείψει όλες εκείνες τις αιτίες που προκαλούν βλάβες στα πόδια (σχηματισμός κάλων που οφείλονται στο πρήξιμο) αλλά και στο υπόλοιπο σώμα (πόνος στην πλάτη, αίσθημα βάρους στα πόδια).

Iδανική επιλογή για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης, νοσοκομειακές και βιομηχανικές μονάδες.

Το προϊόν ειναι διαθέσιμο στο κατάστημα μας,

Ελενχος διαθεσημότητας μετά την παραγγελια κατόπιν συνεννοησης με τον πελάτη.