ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Lamberts Mag Asorb 60tabs

Lamberts Mag Asorb 60tabs

5055148410605

Νέο προϊόν

13,32€

16,65€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Lamberts Mag Asorb Σκεύασμα Μαγνησίου 60tabs. Το σκεύασμα αυτό περιέχει μαγνήσιο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, χρήσιμο για ανάπτυξη των οστών, την καλή λειτουργία της καρδιάς και την αποφυγή συμπτωμάτων όπως κράμπες μυών και κόπωσης.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Mag Asorb της Lamberts, είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη των οστών και τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, κυρίως αυτών της καρδιάς και των πνευμόνων. Τα συμπληρώματα μαγνησίου, αποτελούν το ιδανικό μέσο τόσο για την πρόληψη της ανεπάρκειας του μετάλλου όσο και για την ενίσχυση των αποθηκών του στον οργανισμό, με την προϋπόθεση ότι θα παρέχουν επαρκείς ποσότητες του μετάλλου και ότι θα είναι σε τέτοια φαρμακοτεχνική μορφή ώστε να απορροφάται ευκολότερα. Το MagAsorb της Lamberts παρέχει υψηλής βιοδιαθεσιμότητας μαγνήσιο σε μορφή κιτρικού άλατος. Σε ανεξάρτητη κλινική μελέτη απεδείχθη ότι το μαγνήσιο σε μορφή κιτρικού μαγνησίου (όπως το Mag Asorb) διαθέτει την καλύτερη απορρόφηση σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες μορφές μαγνησίου, συμπεριλαμβανομένου του χηλικού μαγνησίου.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1-3 ταμπλέτες ημερησίως.