ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Antistax Gel για πρησμένα πόδια, κουρασμένα 125ml

Antistax Gel για πρησμένα πόδια, κουρασμένα 125ml

4049001001339

Νέο προϊόν

10,55€

Antistax Gel για πρησμένα πόδια, κουρασμένα 125ml

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 10 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 10 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,50€.


Άλλες πληροφορίες

Τα ευεργετικά συστατικά Antistax gel  είναι φυσικές ουσίες γνωστές ωςφλαβονοειδή από το εκχύλισμα των φύλλων του κόκκινου σταφυλιού(Vitis vinifera). Τα φλαβονοειδή μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και μπορεί να επιτευχθεί μέσω της διατροφής.
Πολλές κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθά στη διατήρηση της καλής φλεβική κυκλοφορία. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει το αίμα τους τοίχους σκαφών στη σταθεροποίηση και αύξηση της ελαστικότητας. Το αποτέλεσμα των δράσεων αυτών είναι ναεξασφαλιστεί η καλή φλεβικής κυκλοφορίας, μειώνοντας οίδημα(πρησμένα πόδια) και ανακούφιση από ενοχλητικά συμπτώματα, όπως το βάρος και τον πόνο συναίσθημα.