ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Lamberts St John’s Wort 1700 mg 120 tabs

Lamberts St John’s Wort 1700 mg 120 tabs

5055148403966

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

34,56€

43,20€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

To St John’s Wort της Lamberts είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα σπαθόχορτου (Hypericum perforatum). Το σπαθόχορτο ή αλλιώς βαλσαμόχορτο είναι ένα βότανο το οποίο προέρχεται από ένα θάμνο και φαίνεται να έχει πολλές δράσεις.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

H κύρια δραστική ένωση του βαλσαμόχορτου είναι η υπερισίνη (hypericin). Οι δράσεις του βαλσαμόχορτου και η εφαρμογή του έχουν μελετηθεί πολύ, καθώς φαίνεται πως έχειαντικαταθλιπτικές, ηρεμιστικές και αναλγητικές ιδιότητες. Πραδοσιακά χρησιμοποιούνταν για να καταπραΰνει δερματικούς ερεθισμούς καθώς και στην επούλωση ελκών, πληγών και εγκαυμάτων. Επιπλέον φαίνεται πως βοηθά και στη ψυχική ηρεμία και πιο συγκεκριμένα στη διακύμανση της διάθεσης, ιδιαίτερα σε γυναίκες στης διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

 

Συστατικά ανά ταμπλέτα

ΣυστατικάΠεριεκτικότητα
St John’s Wort2.720mg
Hypericin1.000μg

 

Οδηγίες χρήσης

1 ταμπλέτα ημερησίως. Δεν πρέπει να λαμβάνεται από εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες. Άτομα που παίρνουν άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα, θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους ή το φαρμακοποιό, πριν τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, γιατί μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο δράσης τους.