ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Froiplak fluor Froika

Froiplak fluor Froika

5204799081027

Νέο προϊόν

9,80€

Το Froiplak Fluor της Froïka είναι ένα στοματικό διάλυμα κατάλληλο για την προστασία των δοντιών από την τερηδόνα, από τη μικροβιακή πλάκα και για την προστασία των ούλων από ερεθισμούς.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 9 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 9 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,45€.


Άλλες πληροφορίες

Στα συστατικά του εμπεριέχεται φθοριούχο νάτριο ( 0.05% ) και ξυλιτόλη ( 5% ) , απαραίτητα δραστικά συστατικά για την προστασία των δοντιών από την τερηδόνα, επίσης περιέχει δύο αντιβακτηριακόυς παράγοντες την χλωρεξιδίνη ( 0.03% ) και το cetylpyridinium chloride ( 0.03% ) συνδυασμός που δρα ενάντια στο σχηματισμό μικροβιακής πλάκας. Με τη καθημερινή χρήση του στοματικού διαλύματος η αδαμαντίνη ισχυροποιείται, η εμφάνιση τερηδόνας μειώνεται όπως και ο σχηματισμός της μικροβιακής πλάκας. Καταπολεμά την κακοσμία του στόματος, έχει ευχάριστη γεύση, χαρίζει δροσερή αναπνοή με μεγάλη διάρκεια.

Σχετικά προϊόντα