ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Power Health Μαστίχα Χίου Extra 14 sachet sticks

Power Health Μαστίχα Χίου Extra 14 sachet sticks

5200321009965

Νέο προϊόν

18,80€

23,50€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

To Power Health Μαστίχα Χίου Extra είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που προσφέρει ανακούφιση από τις στομαχικές διαταραχές.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

 Μελέτες έχουν δείξει ότι η Μαστίχα Χίου προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από τις πεπτικές διαταραχές. Πλέον, υπάρχουν νέα επιστημονικά δεδομένα που τεκμηριώνουν την αποτελεσματικότητα της Μαστίχας Χίου ενάντια στο ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, ένα μικρόβιο που αποτελεί την κύρια αιτία για το πεπτικό έλκος στην περιοχή του δωδεκαδάχτυλου. Πιο συγκεκριμένα η Μαστίχα Χίου συμβάλλει στην εξάλειψη του ελικοβακτηριδίου λόγω της ισχυρής αντιμικροβιακής της δράσης.

   Η ενισχυμένη σύνθεση του συμπληρώματος διατροφής Power Health Μαστίχα Χίου Extra προσφέρει περισσότερη προστασία στο πεπτικό σύστημα, λόγω της της υψηλής περιεκτικότητας σε φυσική Μαστίχας Χίου αλλά και της παρουσίας του ασβεστίου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων. Είναι κατάλληλο για όσους υποφέρουν από :

  • Μόνιμη δυσπεψία
  • Συχνές καούρες
  • Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
  • Φλεγμονές του στομάχου και γαστρίτιδα
  • Πεπτικό έλκος

   Είναι εύληπτο σε πρακτική συσκευασία σε σκόνη που διαλύεται σε νερό, και υπέροχη γεύση μαστίχας.  Με έγκριση ισχυρισμού υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των τροφίμων (EFSA).

 

Συστατικά

Ανά φακελάκι

Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1100 mg

Ασβέστιο 120 mg 

Περιέχει γλυκαντικά, χωρίς ζάχαρη, γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά

 

Οδηγίες Χρήσης

1-2 φακελάκια σκόνης ημερησίως διαλυμένης σε ένα ποτήρι νερό μετά από το γεύμα. Εγκυμοσύνη - Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.