ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Doctor’s Formula Xolon Φόρμουλα κατά της Δυσκοιλιότητας 15caps

Doctor’s Formula Xolon Φόρμουλα κατά της Δυσκοιλιότητας 15caps

5200403400406

Νέο προϊόν

6,50€

10,00€

-35%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Xolon, Φόρμουλα για την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Συνίσταται σε περιπτώσεις  Δυσκοιλιότητας  και δυσκολίας στην κένωση. Επιπλέον, απευθύνεται σε άτομα με μειωμένη εντερική κινητικότητα . Εξαιτίας του εμπλουτισμού της με φυτικές ίνες(ψύλλιο, κασκάρα) , διεγείρει το μυικό τοίχωμα του εντέρου. Τα φυτικά του συστατικά ( Σένα, κασκάρα, φινόκιο, aloe vera, ραβέντι, μπόλντο, μολόχα), αυξάνουν την περίσταλση του εντέρου και τονώνουν τους χαλαρούς μύες. Οι πρεβιοτικές ίνες που περιέχει( πολυσακχαρίτες, γλυκομάννη κτλ.), εξασφαλίζουν τροφή στην εντερική χλωρίδα, για να επανέλθει η φυσιολογική λειτουργία του εντέρου, προστατεύοντας το συκώτι που επιβαρύνεται από τις τοξίνες. Πιο αναλυτικά το Μπόλντο, παρέχει μπολτίνη που προστατεύει το συκώτι και συνδράμει στην δυσπεψία.

ΧΡΗΣΗ
Το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο υπό την μορφή δισκίων. Κάθε συσκευασία περιέχει 15 δισκία των 750mg. Λαμβάνεται δύο δισκία κάθε βράδυ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Το προιόν δεν ενδείκνυται για την αγωγή, θεραπεία και πρόληψη μιας ανθρώπινης νόσου.
Σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, θηλασμού ή σε περιπτώσεις που βρίσκεστε σε φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση , συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την λήψη.