ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Lamberts Cinnamon 2500 mg 60 tabs

Lamberts Cinnamon 2500 mg 60 tabs

5055148404895

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

23,98€

29,98€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

To Lamberts Cinnamon είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει τα συστατικά από τον φλοιό της κανέλας. Η κανέλα είναι ένα φυτό της οικογένειας Lauraceae. Η πιο γνωστή του χρήση είναι σαν μπαχαρικό, όμως έχει βρεθεί ότι περιέχει πολύτιμα έλαια και συστατικά όπως η cinnamaldehyde, το cinnamic acid και το cinnamate. Η κανέλα χρησιμοποιείτει παραδοσιακά για την αντιμετώπιση της κακής αναπνοής και για την ουλίτιδα. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές ιδιότητες και μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων της γλυκόζης και των λιπιδίων στο αίμα.

   Η κανέλα έχει πολύ υψηλή αντιοξειδωτική δράση όπως προκύπτει και από τις μονάδες αντιοξειδωτικής δραστικότητας ORAC που αποδίδει. Προστατεύει τα κύτταρα του οργανισμού από τη βλαπτική επίδραση του οξειδωτικού στρες και από τη γήρανση. Επιπλέον τα ωφέλιμα έλαια που περιέχει δρουν σαν φυσικά αντιφλεγμονώδη. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να δράσει κατά συγκεκριμένων βακτηρίων, μυκήτων και ζυμών, σαν φυσικός αντιμικροβιακός παράγοντας.

   Μια από τις πιο γνωστές δράσεις της κανέλας είναι η ιδιότητά της να ρυθμίζει και να μειώνει τα επιπέδα της γλυκόζης στο αίμα σε άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Οι πολυφαινόλες που περιέχει και ειδικότερα η ρουτίνη, η κατεχίνη, η κερσεντίνη, η καμπφερόλη και η ισοραμνετίνη εμφανίζουν δράση παρόμοια με αυτή της ινσουλίνης. Η χορήγηση 5-10 mg ανά κιλό σωματικού βάρους του συμπληρώματος Lamberts Cinnamon, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον γλυκαιμικό έλεγχο στον σακχαρώδη διαβήτη και να βελτιώσει τη δράση της ινσουλίνης, και σε άτομα που βρίσκονται σε προδιαβητικό στάδιο. Επίσης η ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης σε συνδιασμό με την αντιοξειδωτική και την αντιφλεγμονώδη δράση της κανέλας, προστατεύουν συνολικά τα β κύτταρα του παγκρέατος. Όλα τα είδη των φαινολικών συστατικών της κανέλας δρουν κατά της διαδικασίας της γλυκοζυλίωσης μειώνοντας τα τελικά προϊόντα της προχωρημένης γλυκοζυλίωσης AGEs. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η κανέλλα μπορεί επίσης να βοηθήσει το σώμα στο να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων του μεταξύ των γευμάτων.

  Η κανέλα προστατεύει και το καρδιαγγειακό σύστημα, αφού η cinnamaldehyde και η cinnamophilin που περιέχει ασκούν ήπια αντιυπερτασική και αντιθρομβωτική δράση, προλαμβάνοντας την αθηροσκλήρωση. Επίσης βελτιώνει το λιπιδαιμικό προφίλ, αφού μειώνει τα τριγλυκερίδια και αυξάνει τη καλή HDL χοληστερόλη.

 

Συστατικά ανά ταμπλέτα

Cinnamon (provided by 500 mg of 5:1 extract) 2500 mg 

Οδηγίες χρήσης

1 ταμπλέτα ημερησίως. Δεν πρέπει να λαμβάνεται από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.