ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Vitamin B-Complex 50 ταμπλέτες

Vitamin B-Complex 50 ταμπλέτες

0316

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

23,45€

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 23 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 23 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,15€.


Άλλες πληροφορίες

Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες, απαραίτητες για την διατήρηση όλων των μεταβολικών διεργασιών του οργανισμού, την ανάπτυξη, την υγεία, τον μεταβολισμό των τροφών σε ενέργεια, και κατ' επέκταση την καλή σωματική υγεία. Εκτός από λίγες περιπτώσεις οι βιταμίνες δεν μπορούν να παραχθούν ή να συντεθούν μέσα στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η πρόσληψή τους από τις τροφές.

Ειδικότερα, τα σκευάσματα που περιλαμβάνουν όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών Β (Β-Complex) είναι τα καταλληλότερα για τη γενική τόνωση και προαγωγή της υγείας του οργανισμού.

Το Megasorb B Complex είναι ένα υψηλής ισχύος, ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών Β, που έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη απορρόφηση και αξιοποίηση από τον οργανισμό. Για να μπορέσει ο οργανισμός να χρησιμοποιήσει πολλές από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β πρέπει πρώτα να τις μετατρέψει σε μια ενεργή συνενζυμική μορφή. Η Megasorb παρέχει πολλές από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β σε συνενζυμική μορφή.

Σε ταμπλέτες. 

Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. 
Κατάλληλο για vegans.