ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Melatonin

Melatonin

0404

Νέο προϊόν

17,36€

21,70€

-20%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Μελατονίνη 3 mg

Για συνεχή ύπνο, χωρίς παρενέργειες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Η Melatonin της HealthAid είναι φαρμακευτικής καθαρότητας, άμεσης αποδέσμευσης και ταχείας αφομοίωσης, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Η Μελατονίνη είναι ουσία που παράγεται φυσιολογικά στον οργανισμό και αποτελεί σημαντικό ρυθμιστή του ύπνου, γνωστή ως «ορμόνη του ύπνου» και «ορμόνη του σκότους» γιατί παράγεται στον οργανισμό κατά την διάρκεια της νύχτας, ο οποίος έρχεται περίπου δύο ώρες από τη στιγμή που αρχίζει η παραγωγή της. Εμπλέκεται στην ρύθμιση του εικοσιτετράωρου ρυθμού του ανθρώπινου οργανισμού, το κοινώς λεγόμενο «βιολογικό ρολόι».

Μετά τα 55 είναι γνωστό ότι η παραγωγή της μελατονίνης είναι σε πολλούς ανεπαρκής, οπότε συνιστάται η συμπληρωματική λήψη. Η μελατονίνη δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα των παραδοσιακών υπνωτικών και όχι μόνο καταπολεμά την αϋπνία αλλά βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση των διαταραχών του ύπνου από jet lag εάν ληφθεί 3 ημέρες πριν το ταξίδι.

 

Ενήλικες 1 ταμπλέτα την ημέρα.

Να μην λαμβάνεται από παιδιά, εφήβους, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, διαβητικούς & επιληπτικούς χωρίς τη συμβουλή του ιατρού.

60 ταμπλέτες, σε γυάλινο φιαλίδιο σε χάρτινο κουτί.