ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Power Health Osteorin-K2 30+30 Caps

Power Health Osteorin-K2 30+30 Caps

5200321010473

Νέο προϊόν

18,14€

27,90€

-35%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Το Osteorin-K2 είναι ένα διπλό συμπλήρωμα διατροφής με ασβέστιο και βιταμίνες Κ2, D3, C για τη φροντίδα των χόνδρων και των οστών με στόχο την άριστη απορρόφηση του ασβεστίου και την τοποθέτησή του στα οστά.

Το Osteorin-K2 αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών με βιταμίνη Κ2 ως μενακινόνη-7 (ΜΚ-7) στην πρωτοποριακή μορφή K2VITAL® DELTA. H K2VITAL® DELTA είναι, δηλαδή, μια μικροενκαψυλιωμένη μορφή βιταμίνης Κ2, με αποδεδειγμένη σταθερότητα.

Η βιταμίνη Κ και το ασβέστιο που περιέχονται στο Osteorin-K2 συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του ασβεστίου στο αίμα και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Η βιταμίνη D μειώνει τον κίνδυνο πτώσεων που σχετίζεται με την αστάθεια και την μυϊκή αδυναμία. Οι πτώσεις αποτελούν παράγοντα κινδύνου για κατάγματα για άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολο­γική λειτουργία των χόνδρων και των οστών.*

* Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

OSTEORIN-K2 Calcium (λευκή κάψουλα)

Ενεργά συστατικά: 200mg Ασβέστιο (25% Σ.Η.Δ.*).             

Συστατικά: Κιτρικό ασβέστιο, περίβλημα κάψουλας φυτικής προέλευσης (HMPC), άλατα μαγνησίου από λιπαρά οξέα, χρωστική.

Ενήλικες: Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα OSTEORIN-K2 Calcium (λευκή), κατά προτίμηση πριν το γεύμα και 1 κάψουλα OSTEORIN-K2 Vitamins K2, D3, C (πράσινη), κατά προτίμηση μετά το γεύμα, ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χωρίς

γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά, αρώματα

Περιεχόμενο

30+30 Κάψουλες

*Σ.Η.Δ.: Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

 

OSTEORIN-K2 Vitamins K2, D3, C (πράσινη κάψουλα)

Ενεργά συστατικά: 200mg βιταμίνη C (250% Σ.Η.Δ.*), 150µg βιταμίνη K2 (200% Σ.Η.Δ.*), 50µg βιταμίνη D (1000% Σ.Η.Δ.*).                       

Συστατικά: L-ασκορβικό οξύ, άμυλο καλαμποκιού, περίβλημα κάψουλας φυτικής προέλευσης (HMPC), μενακινόνη-7 (βιταμίνη Κ2), χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D), άλατα μαγνησίου από λιπαρά οξέα, χρωστική.

*Σ.Η.Δ.: Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση