ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Physiomer Hypertonic Ευκάλυπτος 135ml

Physiomer Hypertonic Ευκάλυπτος 135ml

3564300001046

Νέο προϊόν

9,00€

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 9 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 9 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,45€.


Άλλες πληροφορίες

Με το Physiomer Hypertonic Ευκάλυπτος αναπνεύστε ελεύθερα, απολύτως φυσικά και ανακουφιστείτε άμεσα από το κρυολόγημα.

Χάρη στα αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που περιέχει καθαρίζονται οι ρινικές διοδοί και παρέχεται ανακούφιση που διαρκεί. Τα εκχυλίσματα μέντας προσφέρουν μια ευχάριστη και έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

Αυτό το προιόν έχει τρεις δράσεις που βοηθούν στη καταπολέμηση του κοινού κρυολογήματος οι οποίες περιγράφονται παρακάτω:

1. Αποσυμφορητική δράση με 2,2% υπέρτονο θαλασσινό νερό, το ρινικό οίδημα μειώνεται μέσω της οσμωτικής επίδρασης ενώ παράλληλα μειώνονται και οι πλεονάζουσες εκκρίσεις.

2. Δράση του αιθέριου ελαίου του Eucalyptus Globulus στο αναπνευστικό σύστημα,βοηθά το βλεννο-κροσσωτό ρυθμό ενώ έχει και καθαριστική δράση:ουσιαστικά εξαλείφει τα πρωτογενή βακτήρια στην πηγή των ρινικών λοιμώξεων και των ωτορυνολαρυγγικών επιπλοκών.

3. Η ευχάριστη και έντονη αίσθηση φρεσκάδας που παρέχεται από την άγρια μέντα 2 έως και 3 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος.

Υπέρτονο διάλυμα 100% θαλασσινού νερού
, για τη φυσική απελευθέρωση των φραγμένων ρινικών διόδων.Ενδείκνυται για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.