ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Real mare 2 in 1 nose & ear

Real mare 2 in 1 nose & ear

8051770528012

Νέο προϊόν

7,90€

Real mare 2 in 1 nose & ear

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,35€.


Άλλες πληροφορίες

7,90Δύο προϊόντα σε ένα

Υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού για την καθημερινή υγιεινή της ρινικής και ωτικής κοιλότητας

Το Realmare είναι ένα υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού που εύκολα και αποτελεσματικά εκπλένει τα αυτιά και τα ρουθούνια, χάρη στους δυο ειδικούς μικροψεκαστήρες του. Τόσο η μύτη όσο και το αυτί είναι δύο ανατομικές κοιλότητες, στις οποίες μπορούν να συγκεντρωθούν και να προκαλέσουν προβλήματα αλλεργιογόνα, ατμοσφαιρική σκόνη και μικρορύποι.

Υγιεινή της μύτης: Το εκνέφωμα (spray) Realmare συνιστάται σε περίπτωση κρυολογήματος, ιγμορίτιδας και αναπνευστικών αλλεργιών ενηλίκων και παιδιών. Χάρη στην υπέρτονη σύνθεσή του, πλούσια σε ιχνοστοιχεία, συνιστάται στη ρινική συμφόρηση που οφείλεται σε οξεία και χρόνια ιγμορίτιδα, οξεία και χρόνια αλλεργική ρινίτιδα, αγγειοκινητική ρινίτιδα, υπερτροφική και μολυσματική ρινίτιδα. Απομακρύνει την περίσσεια βλέννας, καθαρίζει τη μύτη από τα αλλεργιογόνα και ευνοεί τη σωστή αναπνοή. Προτείνεται επίσης στις έγκυες γυναίκες και κατά την περίοδο του θηλασμού.

 

Υγιεινή του αυτιού: Το Realmare έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι ευνοεί την απομάκρυνση της περίσσειας κεριού του αυτιού, ενώ βοηθάει στην αποφυγή σχηματισμού βύσματος κυψελίδας στο αυτί. Το Realmare προτείνεται ιδιαίτερα σε άτομα που ασχολούνται με θαλάσσια σπορ, ή φορούν ακουστικά βαρηκοΐας και σε περίπτωση περίσσειας κεριού του αυτιού.

 

Συστατικά: Θαλασσινό νερό, νερό

Το εκνέφωμα (spray) Realmare μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση με απόλυτη ασφάλεια.

Οδηγίες για την υγιεινή της μύτης

 1. Εφαρμόστε το ρινικό ρύγχος στη φιάλη 
 2. Εισάγετε απαλά το ρύγχος στο ρουθούνι
 3. Πιέστε σταθερά πάνω στην αντλία για λίγα δευτερόλεπτα
 4. Φυσήξτε τη μύτη σας για την απομάκρυνση βλέννας
 5. Επαναλάβετε τη διαδικασία στο άλλο ρουθούνι
 6. Πλύνετε καλά το ρύγχος με ζεστό νερό μετά από τη χρήση του

Δοσολογία για την υγιεινή της μύτης: Χρησιμοποιείστε το εκνέφωμα (spray) Realmare όποτε χρειάζεται, με συχνότητα 1 έως 4 φορές την ημέρα σε κάθε ρουθούνι.

Οδηγίες για την υγιεινή των αυτιών:

 1. Εφαρμόστε το ωτικό ρύγχος στη φιάλη
 2. Γείρετε το κεφάλι προς τη μία πλευρά, τοποθετήστε το ρύγχος στην είσοδο του ακουστικού πόρου και πατήστε δυνατά την αντλία για να λάβετε την επιθυμητή ποσότητα.
 3. Περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να επιτρέψετε στο διάλυμα να ασκήσει τη δράση του και στη συνέχεια επιστρέψτε στην κάθετη θέση και σκουπίστε την περίσσεια υγρού.
 4. Επαναλάβετε στον άλλο ακουστικό πόρο
 5. Πλένετε καλά το ρύγχος με ζεστό νερό μετά από τη χρήση του

Δοσολογία για την υγιεινή των αυτιών: Χρησιμοποιείστε το εκνέφωμα (spray) Realmare όποτε χρειάζεται, με συχνότητα 1 έως 4 φορές την ημέρα σε κάθε ακουστικό πόρο.