ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

A.VOGEL - STIRNHOHLEN-TABLETTEN N - 120tabs

A.VOGEL - STIRNHOHLEN-TABLETTEN N - 120tabs

7680532720381

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

20,50€

Παστίλιες από τα φυτά υδραστίδα και λούφα. Δίνεται για την αντιμετώπιση ιγμορίτιδας και των μολύνσεων της ρινικής κοιλότητας.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 20 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 20 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00€.


Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή τρόπος δράσης
Η Υδραστίδα είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φυτά που έχουμε στη διάθεση μας. Περιέχει τα αλκαλοειδή: υδραστίνη, καναδίνη, καναλιδίνη. Η βερβερίνη εμφανίζει ισχυρή αντιβιοτική δράση σε αρκετούς μικροοργανισμούς Χρωστά τις περισσότερες ειδικές χρήσεις της στην ισχυρή τονωτική δράση που ασκεί στις βλεννογόνους μεμβράνες του σώματος. Αποτελεί εξαιρετικό αντικαταρροϊκό του άνω αναπνευστικού και θεωρείται μοναδικής αξίας βότανο στη θεραπεία της ιγμορίτιδας Το φυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της μετωπιαίας ιγμορίτιδας με πράσινες ή κίτρινες δύσοσμες παχύρευοτες εκκρίσεις στη φροντίδα πληγών της ρινικής κοιλότητας, στη ρινική καταρροή καθώς και στην αντιμετώπιση της ξήρανσης των ρινικών βλεννογόνων.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
•    Συμφόρηση και φλεγμονή του ιγμόρειου (ιγμορίτιδα) με ή χωρίς αίσθημα πόνου
•    Ρινική συμφόρηση
•    Ξήρανση και ερεθισμός ρινικών διόδων
•    Ρινική καταρροή
•    Κρυολογήματα που προκαλούν κρούστα στη μύτη
•    Ρινικές φλεγμονές

Δοσολογία και τρόπος χρήσης
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών: Τοποθετήστε 1 -2 ταμπλέτες κάτω από τη γλώσσα, 3 φορές την ημέρα, 15 λεπτά πριν από τα γεύματα. Αφήστε τις να διαλυθούν στο στόμα.
Όταν  τα  συμπτώματα  είναι  πολύ   έντονα: χρησιμοποιήστε   ανά ώρα, μειώνοντας τη συχνότητα καθώς παρατηρείτε βελτίωση.
Παιδιά 6-12 ετών: Τα 2/3 της δόσης των ενηλίκων.

Βρέφη και παιδιά έως 6 ετών: Το 1/2 της δόσης των ενηλίκων.