ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

520134716992

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

19,99€

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 19 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 19 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,95€.


Άλλες πληροφορίες

Το ηλεκτρικό Σύστημα Περιποίηση Νυχιών Scholl Velvet Smooth είναι ο τέλειος και πιο εύκολος τρόπος να χαρίσετε στον εαυτό σας υγιή και λαμπερά νυχιά στα χέρια και τα πόδια σας.

Εργονομικός σχεδιασμός για χρήση στα νύχια των ποδιών και των χεριών, με δύο ταχύτητες.

Η χρήση της συσκευής βασίζεται σε 3 πολύ απλά βήματα:

βήμα 1: Λιμάρετε για να δώσετε σχήμα στα νύχια σας
βήμα 2 : τρίψτε για να λειάνετε την επιφάνεια του νυχιού
βήμα 3 γυαλίστε για να χαρίσετε λάμψη και υγιή όψη στα νύχια σας.

Οδηγίες χρήσης
Διατηρείτε τη συσκευασία για μελλοντική αναφορά
Πριν τη χρήση, ξεβιδώστε τη βάση και αφαιρέστε το προστατευτικό κόκκινο κομμάτι. Ξαναβιδώστε τη βάση. επιλέξτε την κατάλληλη κεφαλή και τοποθετήστε τη στη συσκευή. Επιλέξτε τη ταχύτητα που επιθυμείτε.

Προσοχή: ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Χρησιμοποιήστε μόνο για περιποίηση των νυχιών των ποδιών και των χεριών. Κρατήστε τη συσκευή μακριά από παιδιά. Σταματήστε τη χρήση της αμέσως αν νιώσετε ερεθισμό ή δυσφορία. Προσέξτε να μην τρίψετε υπερβολικά την επιφάνεια των νυχιών σας. Μην χρησιμοποιείται σε αδύναμα, σχισμένα ή μολυσμένα νύχια. Μη βάζετε τη συσκευή σε νερό.