ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Paranix Spray Αγωγή Κατά των Φθειρών του Τριχωτού της Κεφαλής και των Αυγών 100ml + Κτένα

Paranix Spray Αγωγή Κατά των Φθειρών του Τριχωτού της Κεφαλής και των Αυγών 100ml + Κτένα

5206469002042

Νέο προϊόν

12,20€

Paranix Spray Αγωγή Κατά των Φθειρών του Τριχωτού της Κεφαλής και των Αυγών 100ml + Κτένα  Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή. Σε 15' και με φυσικό τρόπο δράσης.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 12 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 12 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60€.


Άλλες πληροφορίες

Paranix Spray Αγωγή Κατά των Φθειρών του Τριχωτού της Κεφαλής και των Αυγών 100ml + Κτένα 

Εξαλείφει ψείρες & κόνιδες με μία εφαρμογή. Σε 15' και με φυσικό τρόπο δράσης.

ΧΡΗΣΗ

Το Paranix είναι εύκολο στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία καλό είναι να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Ελέγξτε όλη την οικογένεια Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χορηγηθεί θεραπεία μόνο σε ένα προσβεβλημένο μέλος της οικογένειας εάν δεν γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα (προσβεβλημένα) μέλη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλοι θα έχουν και πάλι ψείρες. Δεν είναι αυτός ο στόχος! Πατήστε εδώ για να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξτε για τυχόν ψείρες.

Χορήγηση θεραπείας σε δύο φάσεις:

Εάν για παράδειγμα εφαρμόσετε τη θεραπεία σήμερα, επαναλάβετε ξανά μετά από 9 ή 10 ημέρες. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Το χρονικό αυτό διάστημα έχει να κάνει με τον κύκλο ζωής της ψείρας

Μια φιάλη σπρέι Paranix αρκεί για τη θεραπεία τεσσάρων ατόμων (= 8 θεραπείες). Ο αριθμός των ατόμων που δύνανται να θεραπευθούν με μια φιάλη σπρέι εξαρτάται από το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών. Για άτομα με πυκνά και μακριά μαλλιά (μακρύτερα από το ύψος του ώμου), ένα σπρέι Paranix επαρκεί για τη θεραπεία 1 έως 2 ατόμων.

ΔΩΡΟ ΤΟ ΧΤΕΝΑΚΙ