ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

POWER HEALTH FLERIANA Lice Protector Spray 100ml

POWER HEALTH FLERIANA Lice Protector Spray 100ml

5200102460459

Νέο προϊόν

10,15€

14,50€

-30%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

POWER HEALTH FLERIANA Lice Protector Spray 100ml

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Ούτε μία ψείρα επί… κεφαλής!!

Αν νομίζετε ότι το βλαστάρι σας βρίσκεται μονίμως σε πνευματικές αναζητήσεις και ξύνει το κεφαλάκι του για να κατεβάζει ιδέες, ακόμα και όταν παίζει, τρώει, ή βλέπει τηλεόραση, ήρθε η ώρα να το… ψειρίσετε και να ανακαλύψετε την πραγματική αιτία. Ψείρες είναι η αιτία.

Με την ολοκληρωμένη σειρά Fleriana όμως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της ψείρας εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η σειρά Fleriana περιέχει Neem oil, ένα παραδοσιακό λάδι που χρησιμοποιείται στην Ινδία για χιλιάδες χρόνια, σαν πρόληψη και λύση για τις ψείρες. Το Neem oil σε συνδυασμό με έλαια και εκχυλίσματα φυτών αφαιρούν εύκολα και γρήγορα τις ψείρες, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν τα μαλλιά αφήνοντας μια δροσερή και καθαρή αίσθηση. Η σύνθεσή τους είναι ασφαλής και ειδικά μελετημένη για το ευαίσθητο κεφάλι του παιδιού.

Η λοσιόν Fleriana εξαφανίζει τις ψείρες και τα αβγά τους, φροντίζοντας παράλληλα το κεφάλι και το δέρμα των παιδιών.

H σειρά Fleriana μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά από όλη την οικογένεια, χαρίζοντας όμορφα, δυνατά και υγιή μαλλιά.

Λοσιόν Fleriana (100ml):

Η λοσιόν περιέχει Neem oil, Tea tree, Λεβάντα, Τσουκνίδα και Θυμάρι και αποτελεί το κύριο προϊόν για την εξουδετέρωση των ψειρών.

Χαρακτηριστικά του Fleriana :

- 100 % φυσικό

- Χωρίς επικίνδυνα χημικά

- Δερματολογικά ελεγμένο

- Ευχάριστη μυρωδιά

- Φροντίζει, δυναμώνει και περιποιείται τα μαλλιά

- Έχει πιστοποίηση CE

- Κατάλληλο για μικρά παιδιά

- Το περιεχόμενο του Fleriana Lotion (100 ml) είναι αρκετό για την πλήρη θεραπεία 5 ανθρώπων με μαλλιά μεσαίου μήκους (25 χρήσεις συνολικά)

- Σκοτώνει την ψείρα και τα αυγά της

Εγκυμοσύνη / Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός και αν συνιστάται από το γιατρό σας.