ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Arkeskin Κρέμα Διόρθωσης των Αποτελεσμάτων της Ορμονικής - Γήρανσης της Επιδερμίδας

Arkeskin Κρέμα Διόρθωσης των Αποτελεσμάτων της Ορμονικής - Γήρανσης της Επιδερμίδας

3508240000356

Νέο προϊόν

39,90€

Η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Σημάδια ορμονικής γήρανσης της επιδερμίδας λόγω εμμηνόπαυσης: Αλλοιωμένη κατάσταση επιδερμίδας - Ξηρότητα.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 39 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 39 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,95€.


Άλλες πληροφορίες

Εμπνευσμένη από τις ενδοκρινολογικές έρευνες και εμπλουτισμένη με σύμπλοκο Υποκατάστασης "Hormone-Like" (συστατικό cytonacre SP: λεπτή πούδρα μάργαρου κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία), η κρέμα ARKESKIN+ διορθώνει τα αποτελέσματα της ορμονικής γήρανσης της επιδερμίδας λόγω εμμηνόπαυσης: η κατάσταση της επιδερμίδας βελτιώνεται ορατά, ο χρωματικός τόνος αποκτά ομοιογένεια, η επιδερμίδα ανακτά την άνεσή της.

Σύμπλοκο Υποκατάστασης "Hormone-Like" (Cytonacre SP: λεπτή πούδρα μάργαρου κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία) χωρίς φυτο-οιστρογόνα 0,5%

Αποτέλεσμα των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Μονάδα Βασικής Έρευνας για τη Ρύθμιση του Ενδοκρινικού Συστήματος (CNRS) για την επανενεργοποίηση των 3 μεγάλων βασικών κυττάρων του δέρματος (κερατινοκύτταρα, ινοβλάστες, μελανοκύτταρα) που ευνοεί την επιστροφή της επιδερμίδας σε προ-εμμηνοπαυσιακή κατάσταση.

Εφαρμόζετε πρωί και/ή βράδυ στο πρόσωπο.