ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Power Health Bach Rescue Remedy Spray 20ml

Power Health Bach Rescue Remedy Spray 20ml

5000488201383

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

20,48€

25,60€

-20%

με Φ.Π.Α

Bach Rescue Spray, 7 ml

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Νευρικότητα τέλος. Συναισθηματική ισορροπία με τη δύναμη της φύσης.
Όταν νιώθουμε πλήρεις, χαρούμενοι και θετικοί, απολαμβάνουμε καλύτερη υγεία. Εισπράττουμε περισσότερα από τη ζωή και μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στους φίλους και την οικογένειά μας. Ορισμένες φορές όμως, χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια προκειμένου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να προχωρήσουμε μπροστά.
Καθημερινές καταστάσεις, όπως η επίσκεψη στον οδοντίατρο, συνέντευξη για δουλειά, ένας καυγάς, το άγχος την ημέρα του γάμου, η αναβολή ή ματαίωση ευχάριστων γεγονότων, ο φόβος ενός αεροπορικού ταξιδιού αντιμετωπίζονται θετικά και ψύχραιμα με Rescue Remedy.

Ο Dr. Ε. Bach δημιούργησε για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ένα μοναδικό συνδυασμό αποτελούμενο από 5 ανθοϊάματα. Η σύνθεσή του αποτελεί καθαρό απόσταγμα της φύσης βασισμένο σε φυτά και άνθη, που γαληνεύει την ψυχή και βοηθάει να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή σκέψη. Το Rescue Remedy μπορεί να σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και να σας ανακουφίσει από ψυχικές εντάσεις.

Το RESCUE Remedy® αναμειγνύεται από πέντε ξεχωριστά αποστάγματα λουλουδιών που επιλέχθηκαν ειδικά για μια αίσθηση ηρεμίας και συναισθηματικής ισορροπίας, ειδικά σε περιόδους δυσκολίας.

Τα πέντε αποστάγματα είναι:

• Rock Rose: Μείνετε θαρραλέοι. Η θετική επίδραση του Rock Rose είναι το θάρρος και η συγκέντρωση.

 Impatiens: Να είστε υπομονετικοί. Η θετική επίδραση του Impatiens είναι λιγότερη βραδύτητα στη σκέψη και τη δράση.

• Clematis: Μείνετε ενθουσιώδεις. Η θετική επίδραση του Clematis είναι ένα ζωηρό ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω σας.

• Star of Bethleem: Μείνετε δυνατοί. Η θετική επίδραση του Αστέρα της Βηθλεέμ είναι η δύναμη της ψυχής.

• Cherry Plum: Έχετε τον έλεγχο. Η θετική επίδραση του Cherry Plum είναι η γαλήνη και η ικανότητα να σκέφτεται και να ενεργεί κάποιος/α ορθολογικά.

Το RESCUE Remedy® μπορεί να ληφθεί παράλληλα με οποιοδήποτε από τια άλλα 38 ανθϊάματα. Όποια και αν είναι η μέρα που σας ρίχνει, μια δύσκολη ατζέντα στην εργασία, σχολικές εξετάσεις ή την εξισορρόπηση των απαιτήσεων μιας πολυάσχολης οικογενειακής ζωής, κρατήστε την κορυφή των πραγμάτων και επωφεληθείτε από την πολυάσχολη μέρα σας με το RESCUE Remedy® από την πλευρά σας.

Αυτό το παγκοσμίως γνωστό προϊόν το εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε, οπουδήποτε και είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.