ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Power Health Dr.Bach ΑΝΘΟΪΑΜΑ Agrimony No1

Power Health Dr.Bach ΑΝΘΟΪΑΜΑ Agrimony No1

5000488103014

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

15,92€

19,90€

-20%

με Φ.Π.Α

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Ανθοϊαμα AGRIMONY:

  • Εαν Χρησιμοποιείτε ένα χαρούμενο προσωπείο για να καλύψετε τα προβλήματα.
  • Εαν Δεν θέλετε φιλονικίες, αλλά ειρήνη.

Τι είναι τα ανθοϊάματα του dr. Bach

Όταν νιώθουμε πλήρεις, χαρούμενοι και θετικοί απολαμβάνουμε καλύτερη υγεία. Εισπράττουμε περισσότερα από τη ζωή και μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στους φίλους και στην οικογένεια μας.

Ορισμένες φορές όμως, χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια, προκειμένου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να προχωρή­σουμε μπροστά. Στις περιπτώσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν τα ανθοϊάματα του Dr.Bach.

Δημιουργημένα τη δεκαετία του '30 από το γιατρό Dr. Bach, τα ανθοϊάματα Bach είναι 38 ιάματα βασισμένα σε φυτά και άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών απαιτήσεων της καθημερινής ζωής.

Κάθε ίαμα βοηθά στην αντιμετώπιση ενός συγκεκριμένου συναισθήματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μεμονωμένα, όσο και σε συνδυασμό με άλλα ιάματα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μίγμα που θα ταιριάζει απόλυτα στη διάθεσή σας.

Πρόσφατες μελέτες σχετικά με τη σχέση μεταξύ συναισθημάτων και ανοσοποιητικού συστήματος, υποστηρίζουν την άποψη ότι η συναισθηματική και η σωματική υγεία συνδέονται.

Όλο και περισσότεροι ειδικοί της υγείας συμφωνούν με την άποψη, ότι ένας υγιής νους διασφαλίζει ένα υγιές σώμα.

Τα ανθοϊάματα Dr. Bach μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο των συναισθημάτων και στην καλύτερη απόλαυση της ζωής.

 

Δοσολογία

Μπορεί κάποιος να πάρει ένα μόνο ίαμα ή να πάρει μια μείξη περισσοτέρων ιαμάτων. Υπάρχουν τρείς τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε.

Ο πρώτος τρόπος είναι, αφού έχετε επιλέξει τα ιάματα που θέλετε, τα αγοράζετε αδιάλυτα και πίνετε από τα μπουκαλάκια 4 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα, μίνιμουμ 4 φορές τη μέρα. Αυτός ο τρόπος είναι πολυέξοδος και λιγότερο πρακτικός, ειδικά στην περίπτωση που έχετε επιλέξει αρκετά ιάματα.

Ο δεύτερος τρόπος μπορείτε να ετοιμάσετε ένα μίγμα με όσα ιάματα έχετε επιλέξει (μάξιμουμ 7 ιάματα). σε ένα μπουκαλάκι των 30ml με σταγονόμετρο, μέσα σε νερό με λίγο brandy ή άλλο αλκοόλ για συντήρηση. Έτσι έχετε μόνο ένα μπουκαλάκι απ' το οποίο θα πίνετε (αυτό δεν αλλάζει τίποτε στην θεραπευτική δράση τους). Αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι καλύτερη για μια μακροχρόνια θεραπεία

Ο τρίτος τρόπος: Αν θέλετε να πάρετε κάποιο ίαμα μόνο για λίγες μέρες, μπορείτε να αγοράσετε το αδιάλυτο μπουκαλάκι και να ρίξετε 2 σταγόνες απ' αυτό (εκτός από την περίπτωση του Rescue Remedy, απ' το οποίο χρειάζονται 4 σταγόνες) σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό και να το πίνετε γουλιά γουλιά καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.