ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Power Health XS CLA Max 1900 mg 60 caps

Power Health XS CLA Max 1900 mg 60 caps

5200321008883

Νέο προϊόν

22,69€

34,90€

-35%

με Φ.Π.Α
Προσφορά

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

To Power Health CLA Max είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα και μείωση του σωματικού λίπους που περιέχει 950 mg συζευγμένου λινολεϊκού οξέος σε μία μόνο κάψουλα.

     Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού λίπους και στην αύξηση της μυϊκής μάζας. Αυτό το συμπλήρωμα είναι ιδανικό για εκείνους που ακολουθούν ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση ή για τα άτομα που θέλουν να χάσουν λίπος από επίμονα σημεία στο σώμα όπως είναι η κοιλιά και οι γλουτοί. Συμβάλλει στην καύση τού λίπους, μειώνει την αποθήκευσή του στα λιποκύτταρα, ενώ παράλληλα, προστατεύει το μυϊκό ιστό.

   Το συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA) είναι ένα φυσικό ωφέλιμο πολυακόρεστο λιπαρό οξύ. Το CLA υπάρχει φυσικά σε τρόφιμα όπως το τυρί, το γάλα και το κρέας, αλλά μόνο σε μικρές ποσότητες. Η λήψη 1-3 γραμαρίων CLA καθημερινά μπορεί να βοηθήσει στη τόνωση της μυϊκής μάζας, ιδιαίτερα στους αθλητές και στους αθλούμενους και ταυτόχρονα να βοηθήσει στη μείωση του σωματικού λίπους, δίνοντας ώθηση στο μεταβολισμό και στις καύσεις του οργανισμού. Εκτός των επιδράσεών του στη σωματική σύσταση και στο αδυνάτισμα, το CLA έχει και άλλες θετικές δράσεις στην υγεία, αφού δρα αντιοξειδωτικά προστατεύοντας το σώμα από τη δράση των ελευθέρων ριζών, ιδιαίτερα κατά την άσκηση και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

    To Power Health CLA Max περιέχει το Clarinol® A-95 CLA μία φυσική πηγή CLA, η οποία περιέχει το υψηλότερο δυνατό ποσοστό των ευεργετικών ενεργών CLA λιπαρών οξέων που ονομάζονται ισομερή. Συγκεκριμένα, το Xs CLA Μax περιέχει αποκλειστικά τα δύο δραστικά ισομερή τού CLA (c-9,t-11 CLA & t-10,c-12 CLA), σε αναλογία 50:50.

 

Συστατικά ανά κάψουλα.

950 mg CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ).


Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες την ημέρα, μετά από το φαγητό. Κατάλληλο για διαβητικούς.