ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Elancyl Slim Design 60 Caps

Elancyl Slim Design 60 Caps

3282770208757

Νέο προϊόν

20,23€

28,90€

-30%

με Φ.Π.Α

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Το 1ο συμπλήρωμα διατροφής των Εργαστηρίων Elancyl, 95% φυτικής προέλευσης:

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ:
[Ascophyllum]: Τα καφέ φύκη συμβάλλουν στην μείωση της αποθήκευσης λίπους και συνεπώς δρουν στην αντιμετώπιση του περιττού βάρους συμπληρωματικά με μέτρα διαίτης*.
[Εκχύλισμα Guarana]:Το Εκχύλισμα Guarana συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους και τον μεταβολισμό των λιπών. Ενισχύει τον μεταβολισμό και περιορίζει το αίσθημα της πείνας*.

2. ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ:
[Ascophyllum] Τα καφέ φύκη συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης και τη σύσφιγξη του δέρματος*.

3. ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:
[Βιταμίνες C, B2, , B6] Συμβάλλουν στη μείωσης της κόπωσης**.
 
[Βιταμίνη Β3] Απαραίτητη για τη διατήρηση της ενέργειας και της ζωτικότητας*.

[Guarana] To Guarana περιορίζει την κούραση*.

 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ*** - 95% ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Χάρη στη σύνθεσή του πλούσια σε καφέ φύκη και Guarana, το SLIM DESIGN Caps βοηθά στον έλεγχο και τη μείωση του βάρους.

ΤΑ ΚΑΦΕ ΦΥΚΗ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣ KAI ΣΤΗ ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ TO GUARANA ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΙΠΩΝ.

Προικισμένο με ένα ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ (C, B2, B6) ΚΑΙ GUARANA  ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ και με ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3, συμβάλλει στην διατήρηση της φυσικής κατάστασης, της ενέργειας και της ζωτικότητας και μειώνει την κόπωση καθ’όλη τη διάρκεια της αγωγής.

Το 1ο συμπλήρωμα διατροφής των Εργαστηρίων Elancyl, με καφέ φύκη που συμβάλλουν στην μείωση της αποθήκευσης λίπους και συνεπώς δρουν στην αντιμετώπιση του περιττού βάρους. 95% φυτικής προέλευσης,
ΚΑΦΕ ΦΥΚΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ GUARANA ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΛΙΠΟΥΣ – ΚΑΦΕ ΦΥΚΗ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ B2, B6 ΚΑΙ C KAI GUARANA ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΠΩΣΗΣ – ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3 ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Συμπληρωματικά, για να αποφύγετε τη χαλάρωση του δέρματος, συνδυάστε το με ένα τοπικό προϊόν αδυνατίσματος από τη σειρά SLIM DESIGN.

Χρήση:2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΗΨΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΓΩΓΗ 2-3 ΜΗΝΩΝ. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

 Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 130097/19-12-2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

 *Αποτελεί επίσημο ισχυρισμό υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), που περιλαμβάνεται  στον Κανονισμό 432/2012.

** Αποτελούν υπό αξιολόγηση ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 2 του Κανονισμού 1924/2006.

*** Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση βάρους με ID-alGTM σε γυναίκες με φυσιολογικό βάρος με ΔΜΣ< 30. Διπλά τυφλή κλινική μελέτη έναντι placebo.