ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης στο www.starpharmacy.gr. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε την πολιτική μας.

Αποδοχή

Health Aid Bodylean CLA Plus 30 tabs & 30 caps

Health Aid Bodylean CLA Plus 30 tabs & 30 caps

5019781010189

Νέο προϊόν

14,99€

33,30€

-55%

με Φ.Π.Α

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν επειδή είναι σε προσφορά.


Άλλες πληροφορίες

Health Aid Bodylean είναι μια διπλή αδυνατιστική φυσική φόρμουλα για λεπτό και σφριγηλό σώμα. Περιλαμβάνει μια κάψουλα και μια ταμπλέτα που συνδιάζουν την ισχυρή αδυνατιστική δράση του CLA με αυτή του χρωμίου, του πράσινου τσαγιού (green tea), των αμινοξέων και της καρνιτίνης. Βοηθά στην αποτοξίνωση, στη μείωση της όρεξης, στη παραγωγή ενέργειας και στον υγιή μεταβολισμό των λιπών στο σώμα.

Το CLA (συζυγές λινολεϊκό οξύ) βοηθά το σώμα να διαχειρίζεται καλύτερα το σωματικό λίπος. Πιο συγκεκριμένα ενισχύει τη καύση του ήδη αποθηκευμένου λίπους για τη παραγωγή ενέργειας και δεν επιτρέπει την αυξημένη συσσώρευσή του στο σώμα. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται το σωματικό λίπος και ταυτόχρονα αυξάνεται η μυϊκή μάζα και ο μεταβολισμός. Το CLA μπορεί επίσης να ρυθμίσει τα επίπεδα των λιπιδίων στο αίμα και ιδιαίτερα της χοληστερόλης. Είναι κατάλληλο για άτομα που αθλούνται αλλά και για υπέρβαρους και παχύσαρκους με συσσώρευση κοιλιακού και σπλαχνικού λίπους.

Η ταμπλέτα του Health Aid Bodylean περιέχει χρώμιο που ομαλοποιεί το μεταβολισμό των υδατανθράκων και μειώνει την επιθυμία κατανάλωσης γλυκών τροφίμων και το τσιμπολόγημα, Q10 για ενέργεια και προστασία από τις ελέυθερες ρίζες, πολυφαινόλες από πράσινο τσάι (green tea) για τη τόνωση του μεταβολιμού, την αποτοξίνωση, μείωση της κατακράτησης υγρών και για αντιοξειδωτική προστασία και ορνιθίνη, καρνιτίνη και κρεατίνη για τη τόνωση της μυϊκής μάζας. Τα αποτελέσματα του Bodylean πολλαπλασιάζονται σε συνδιασμό με ισορροπημένη δίαιτα και άσκηση.

 Συστατικά 

Ανά κάψουλα Conjugated Linoleic Acid oil (80% CLA) [derived from sunflower and safflower oil]   1000 mg

Oδηγίες χρήσης:1 κάψουλα και 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα μαζί με το φαγητό. Κατάλληλο για άτομα ανω των 16 ετών. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.